Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zembla: Rabobank snoert klanten de mond

HILVERSUM [update]

De Rabobank dwingt haar klanten om klachten over de renteswap in te trekken. Dat blijkt uit de Zembla-uitzending ‘Bang voor de Bank’ van woensdag 18 februari. Binnenvaartschipper Wim Blonk: ‘Persoonlijk ervaar ik dat als een vorm van chantage. Je klacht intrekken of ze passen de rente aan. Voor mij zijn het allebei slechte opties.’

1 / 2
Zembla: Rabobank snoert klanten de mond

Zembla: Rabobank snoert klanten de mond

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook