Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer grootste ledengroep in BLN

ZWIJNDRECHT [update]

‘Wij feliciteren elkáár’, benadrukte voorzitter Erik Schultz van Koninklijke Schuttevaer zaterdag 14 februari na de overtuigende stemming vóór integratie met brancheorganisatie Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN). Ondanks de grote eensgezindheid stak toch ook het venijn af en toe de kop weer op.

1 / 2
Schuttevaer stemt vóór BLN

Schuttevaer stemt vóór BLN

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook