Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Wrijfhout’ Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

Arnhem

‘Vaak was je het wrijfhout tussen grote krachten, maar je werd niet gek’, prees BLN-voorzitter Roland Kortenhorst maandag in Arnhem Erik van Toor bij zijn afscheid. De directeur van achtereenvolgens Kantoor Binnenvaart, BBU en BLN knokte jarenlang in de voorste linies voor één brancheorganisatie en tegen de crisis in de binnenvaart.

1 / 1
‘Wrijfhout' Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Wrijfhout' Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Het waren vaak boeiende, spannende en stressvolle momenten, maar jij liet zien dat je, als je maar consistent bent, gelooft in je idealen en niet van je pad afwijkt, toch het sterkste blijft’, zei Kortenhorst, die moeite had zijn emoties de baas te blijven. ‘Wat is er in het transitieproces aan jou getrokken en wat is er op je ingebeukt. Ik vond het af en toe bijna onmenselijk. Je liet je ook wel eens gaan, maar altijd eerlijk en voor de zaak. Daardoor kunnen we nu hier als BLN-Koninklijke Schuttevaer feest vieren. We gaan je missen als een warme, eerlijke en super betrokken collega binnen de organisatie. Maar je blijft in de binnenvaart, dus we zijn nog lang niet van je af…’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Falco Schoenmakers

  Beste Erik.
  Bedankt voor je inzet en ook al zijn we het op een aantal vlakken niet eens met de BLN maar dat lag zeker niet aan jou van je inzet en als persoon.

  Wij wensen je veel geluk en goede gezondheid toe voor jou en je familie.

 • JJ Steenstra

  Het gaat je goed Erik.
  Bedankt voor alles wat je voor ons als gezinsbedrijf hebt gedaan!
  We gaan jou en je inzet missen.

  Gezondheid en succes gewenst.

 • J.C Hagens

  Jammer dat je weg gaat, niet alleen persoonlijk, je had altijd een goed woordje klaar, ook de inzet van vele jaren en de ervaring zullen we missen.
  Wens je veel geluk en plezier met je nieuwe job.

 • J. van Wijk

  Ik heb maar zelden of nooit zo een goed wrijfhout gehad.
  We hadden er een degelijker touwtje aan moeten knopen, zodat hij ons niet was ontglipt.

  Erik, veel gezondheid en succes voor jou en je gezin.

  Gr. Sjaak

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook