‘Wrijfhout’ Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Vaak was je het wrijfhout tussen grote krachten, maar je werd niet gek’, prees BLN-voorzitter Roland Kortenhorst maandag in Arnhem Erik van Toor bij zijn afscheid. De directeur van achtereenvolgens Kantoor Binnenvaart, BBU en BLN knokte jarenlang in de voorste linies voor één brancheorganisatie en tegen de crisis in de binnenvaart.

‘Wrijfhout' Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Het waren vaak boeiende, spannende en stressvolle momenten, maar jij liet zien dat je, als je maar consistent bent, gelooft in je idealen en niet van je pad afwijkt, toch het sterkste blijft’, zei Kortenhorst, die moeite had zijn emoties de baas te blijven. ‘Wat is er in het transitieproces aan jou getrokken en wat is er op je ingebeukt. Ik vond het af en toe bijna onmenselijk. Je liet je ook wel eens gaan, maar altijd eerlijk en voor de zaak. Daardoor kunnen we nu hier als BLN-Koninklijke Schuttevaer feest vieren. We gaan je missen als een warme, eerlijke en super betrokken collega binnen de organisatie. Maar je blijft in de binnenvaart, dus we zijn nog lang niet van je af…’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Wrijfhout’ Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN | Schuttevaer.nl

‘Wrijfhout’ Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Vaak was je het wrijfhout tussen grote krachten, maar je werd niet gek’, prees BLN-voorzitter Roland Kortenhorst maandag in Arnhem Erik van Toor bij zijn afscheid. De directeur van achtereenvolgens Kantoor Binnenvaart, BBU en BLN knokte jarenlang in de voorste linies voor één brancheorganisatie en tegen de crisis in de binnenvaart.

‘Wrijfhout' Erik van Toor uitgezwaaid bij BLN

‘Het waren vaak boeiende, spannende en stressvolle momenten, maar jij liet zien dat je, als je maar consistent bent, gelooft in je idealen en niet van je pad afwijkt, toch het sterkste blijft’, zei Kortenhorst, die moeite had zijn emoties de baas te blijven. ‘Wat is er in het transitieproces aan jou getrokken en wat is er op je ingebeukt. Ik vond het af en toe bijna onmenselijk. Je liet je ook wel eens gaan, maar altijd eerlijk en voor de zaak. Daardoor kunnen we nu hier als BLN-Koninklijke Schuttevaer feest vieren. We gaan je missen als een warme, eerlijke en super betrokken collega binnen de organisatie. Maar je blijft in de binnenvaart, dus we zijn nog lang niet van je af…’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer