Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritiem in Quote 500 op nullijn

Deventer

Veka-directeuren Jan en Peter Versluis zijn in de Quote 500 van plaats #193 naar #149 gestegen, maar hun vermogen werd door het blad 10,7% lager ingeschat op 125 miljoen euro. In het jaarlijkse overzicht van rijkste Nederlanders zijn de kapitaalkrachtigste landgenoten over de grens en de rijkste families apart gezet. De maritieme sector hield veelal de nullijn of teerde het afgelopen jaar zelfs in, blijkt uit Quote. De lijst telt ook enkele opmerkelijke maritieme ‘binnenkomers’.

1 / 1
Maritiem in Quote 500 op de nullijn

Maritiem in Quote 500 op de nullijn

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook