Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

LOVK peilt behoefte aan digitaal kleuteronderwijs

ROTTERDAM [update]

Het Landelijk Onderwijs aan Varende Kleuters (LOVK) wil een prognose tot 2019 kunnen maken van de behoefte aan digitaal onderwijs. Dit is belangrijk voor de manier waarop het Onderwijs aan Varende Kleuters er in de toekomst uit zal zien.

Daarom krijgen alle ouders met kleuters die zijn ingeschreven bij het LOVK in oktober 2014 per email een vragenlijst. Ouders kunnen daarin aangeven hoe zij over digitaal onderwijs van het LOVK denken. Ouders van kinderen die reeds zijn ingeschreven bij de LOVK hoeven niets te doen. Zij krijgen automatisch de vragenlijst toegezonden.

Voor het maken van een goede prognose zijn ook de gegevens nodig van (toekomstige) varende ouders in blijde verwachting of ouders met een baby of peuter. Ouders die varen en kleine kinderen aan boord hebben (of binnenkort gezinsuitbreiding verwachten) wordt daarom verzocht hun emailadres aan de LOVK door te geven of rechtstreeks aan hubens@ahadata.nl. Deze ouders ontvangen dan ook een vragenlijst.

Onderzoeksbureau AHA DATA is er veel aan gelegen een goede prognose te maken. Daarom worden ouders die twijfelen of hun kind wel ingeschreven is, verzocht zich toch aan te melden, zodat het zeker is dat hun gegevens kunnen worden meegenomen. Ook wordt aan iedereen die varende familie, vrienden of kennissen heeft met (binnenkort) kleine kinderen aan boord, verzocht om bij hen de aandacht op dit bericht te vestigen. Onder de inzenders van de enquête worden 3 VVV-bonnen worden verloot.
(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook