Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

DanceFloat failliet en afgeblazen

ROTTERDAM

DanceFloat BV in Rotterdam heeft het faillissement aangevraagd. Het dancefeest dat zaterdag 5 juli aan de Parkkade en op 2 binnenvaartschepen op de Maas tussen Erasmusbrug en Euromast zou worden gehouden, gaat niet door.

1 / 1
DanceFloat afgeblazen

DanceFloat afgeblazen

Volgens de curator in het faillissement is de slechte kaartverkoop oorzaak van de ondergang van het feest. Vorige week meldde de organisatie nog dat ruim 6000 kaarten waren verkocht, dat zouden volgens RTV Rijnmond in werkelijkheid maximaal 2800 zijn. Oorspronkelijk ging DanceFloat uit van 23.000 bezoekers, vijf schepen en vier verschillende feesten op de kade. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook