Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

TVM sponsort veilig goederenvervoer

HOOGEVEEN

TVM Verzekeringen, moedermaatschappij van de binnenvaartverzekeraars Schepen Onderlinge Nederland (SON) en Vereniging Noord-Nederland, stopt met het sponsoren van sport en gaat nu haar sponsorinvesteringen concentreren op het veiliger maken van goederenvervoer.

1 / 1
TVM sponsort veilig goederenvervoer

TVM sponsort veilig goederenvervoer

Het doel is volgens de verzekeraar dat vervoerders die bij TVM zijn verzekerd tot de veiligste van Europa gaan behoren. TVM gaat samen met de transportsector op zoek naar concrete maatregelen.

‘We gaan de plannen de komende maanden uitrollen’, zegt TVM-woordvoerder Jaap Stalenburg. ‘Suggesties voor het veiliger maken van de binnenvaart zijn welkom via Noord-Nederland en de SON. Het gaat ons om heel transporterend Nederland, ook om vrachtwagens en eventueel ook spoor.

‘We gaan praten met gerenommeerde onderzoeksinstituten en met de politiek en onze ambitie is hoog.’

TVM was de laatste 14 jaar sponsor van de TVM schaatsploeg, maar ook actief in het wielrennen, de motorsport en in de Dakar-rally. De verzekeraar stopt niet helemaal met haar sportactiviteiten. ‘Kleinschalig blijven we projecten ondersteunen, maar we kiezen voor een veel maatschappelijker inzet van de sponsoring.’

Directeur Arjen Bos ziet enorme mogelijkheden voor TVM op het terrein van maatschappelijke sponsoring. ‘TVM vindt dat ze haar verantwoordelijkheid moet nemen voor een veiliger samenleving. We doen dat samen met onze leden.’ (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook