Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Voorbereidingen EOC in volle gang

MEPPEL

De onderlinge schepenverzekeraars EFM en Oranje stellen hun verzekerden betere motorvoorwaarden, een gunstiger eigen risico en een betere no-claimregeling in het vooruitzicht bij de aanstaande fusie tussen de maatschappijen.

De leden van Oranje en EFM gaan in mei voor de tweede keer stemmen over de fusie, nadat hiervoor een jaar geleden geen voldoende meerderheid was. Oranje-leden en EFM-deelgenoten, die beoogde leden van de Raad van Advies van EOC zijn, hebben inmiddels samen met de klankbordgroep van EFM gekeken naar de nieuwe conceptvoorwaarden van EOC. ‘De leden hebben de nieuwe sets voorwaarden voor beroeps-, charter-, passagiers-, pleziervaart en wonen op het water grondig bestudeerd’,  zegt Oranje-directeur Ton van Dongen.  ‘We gaan hun commentaar verwerken in de definitieve versie.’

Volgens Van Dongen is er veel chemie tussen de Oranje-leden en de EFM-deelgenoten. ‘De groepen hebben hetzelfde voor ogen, namelijk verbeterde voorwaarden en een concurrerende premie. We zitten duidelijk op één lijn en tijdens de gesprekken kwam dat goed voor voren.’

EOC krijgt het hoofdkantoor in Meppel en een volwaardige vestiging in Zwijndrecht. Voor alle andere verzekeringen heeft de nieuwe verzekeraar Assumair Assurantiën in huis. (MdV)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook