Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Topschaatsers schippersinternaten in Thialf

HEERENVEEN [update]

Schaatsers van de noordelijke internaten voor schipperskinderen en het Maritiem College Harlingen leefden zich vrijdagmiddag 7 februari, de openingsdag van de Olympische Winterspelen, uit op de binnenbaan van het Thialf IJsstadion in Heerenveen.

1 / 6
Topschaatsers schippersinternaten in Thialf

Topschaatsers schippersinternaten in Thialf

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook