Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dekatel voetbaltoernooi: De Singel met vier bekers naar huis

Arnhem

Internaat De Singel in Dordrecht is de grote winnaar van het Dekatel voetbaltoernooi dat 9 november werd gehouden in Arnhem. De teams van De Singel wonnen in de categorie├źn oudste jongens, meisjes, de sportiviteitsprijs en de wisselbeker. Het Kompas voetbalde die dag ook niet onverdienstelijk. Dat internaat werd tweede bij de oudste jongens en eerste in de categorie gemengd en bij de jonge jongens.

1 / 4
Dekatel voetbaltoernooi: De Singel met vier bekers naar huis

Dekatel voetbaltoernooi: De Singel met vier bekers naar huis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook