Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bergers moeten haast maken om Celandro boven te krijgen

NIEL

De berging van de gezonken Kempenaar Celandro bij Niel in de Rupel is dinsdag gelukt, maar het werd een dubbeltje op zijn kant. Het lukte lange tijd niet het ruim leeg te pompen en rond 10.30 uur kwam de vloed alweer opzetten.

1 / 1
Bergers moeten haast maken om Celandro boven te krijgen

Bergers moeten haast maken om Celandro boven te krijgen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook