Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belgische binnenvaart wil dat EU de crisis uitroept

ANTWERPEN [update]

De Federatie Belgische Binnenvaart (FBB), die acht organisaties verenigt, wil de Europese Commissie alsnog de crisis in de binnenvaart laten uitroepen. De Federatie wil daar donderdag 7 februari concrete afspraken over maken met staatssecretaris Melchior Wathelet van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.

1 / 2
VBR brengt hulde aan Karel Verberght

VBR brengt hulde aan Karel Verberght

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook