Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Het is de Schelde die zal beslissen’

WINTAM

Nog geen spoor is er gevonden van de 3 januari vermoedelijk verdronken Belgische schipper Karel Verberght van de tanker Arbon. En naarmate de dagen en weken verstrijken, daalt de kans dat zijn stoffelijk overschot ooit nog wordt teruggevonden.

1 / 1
‘Het is de Schelde die zal beslissen'

‘Het is de Schelde die zal beslissen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • Cornelis de Vos

  In en in triest dat de man nog niet gevonden is.
  Ik kan mij het leiden voorstellen van de familie.
  Ik ben zelf minimaal 3 keer de dans ontsprongen het had dus ook mijn vrouw en kind kunnen overkomen.
  Ik leef met de familie mee en wens ze veel sterkte.
  Ik kan me wel voorstellen wat zijn vrouw voelt.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook