Buitendijk scoort met reddingsvest op Twitter

Marleen Buitendijk van Koninklijke Schuttevaer scoort op Twitter met een tweet over de vele reacties die ze kreeg op haar oproep tijdens de Telematicadag om als organisaties in de binnenvaart het dragen van een reddingsvest te bevorderen. Haar tweet van maandagavond 14 januari was dinsdagochtend al volop geretweet.

‘Zeker vanuit Schuttevaer is het belangrijk dat er bewustwording komt’, zei Marleen Buitendijk van Koninklijke Schuttevaer tijdens de Telematicadag in Nijmegen. ‘Wij zullen daar ons steentje aan bijdragen.’ Ze riep ook andere organisaties op in elke publicatie te laten zien dat mensen aan dek een reddingsvest dragen. ‘We moeten het normaal gaan vinden dat, zodra je één stap aan dek zet, je dan een vest draagt.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer