Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Varende ondernemers stellen ultimatum aan besturen

ROTTERDAM

De varende ondernemers aangesloten bij het Centraal Bureau Rijn- en Binnenvaart (CBRB) en de Binnenvaart Branche Unie (BBU) zijn het roerend met elkaar eens en willen dat Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) zo snel mogelijk van de grond komt.

1 / 1
Varende ondernemers stellen ultimatum aan besturen

Varende ondernemers stellen ultimatum aan besturen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook