Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De Singel wint Dekateltoernooi 2012

ARNHEM

Internaat De Singel is zaterdag in Arnhem voetbalkampioen geworden. Het nam drie van de vier prijzen van het Dekateltoernooi 2012 mee naar Dordrecht, waaronder de grote wisselbeker. De Prinsenvaart uit Maasbracht won bij de jongens van 10 t/m14. De sportiviteitsprijs ging naar Gemengd 2 van Prinses Margriet uit Zwolle.

1 / 3
De Singel wint Dekateltoernooi 2012

De Singel wint Dekateltoernooi 2012

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook