Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Startschot Strontrace in de mist

WORKUM

Pas bij 1000 meter zicht kon de Strontrace maandag van start gaan. Eerst werden de 25 vissersschepen het Soal van Workum uitgetrokken, want wind was er nauwelijks. Daarna loste Meindert Scheffinga, directeur van het Scheepvaart Museum in Sneek, het startschot en riep Reid als vanouds ‘Oprotten nou!’.

1 / 1
Startschot Strontrace in de mist

Startschot Strontrace in de mist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook