Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Feyenoord-selectie bezoekt STC

ROTTERDAM

Het jaarlijks terugkerende evenement ‘Feyenoord meets the Port’ voerde de selectie dit jaar naar het Scheepvaart en Transport College (STC). De profvoetballers brachten 8 oktober 2012 een bezoek aan de STC-locatie aan de Anthony Fokkerweg 4 (Waalhaven). Twintig VMBO-leerlingen en MBO-deelnemers mochten met de voetballers en staf op de foto en konden een speciaal shirtje laten signeren.

1 / 1
Feyenoord-selectie bezoekt Scheepvaart en Transport College

Feyenoord-selectie bezoekt Scheepvaart en Transport College

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook