Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw CLNI ‘mijlpaal voor de rechtszekerheid’

STRAATSBURG

Vertegenwoordigers van 13 Europese landen en diverse erkende internationale organisaties, waaronder IVR en EBU, hebben donderdag het vernieuwde ‘Verdrag van Straatsburg’ ondertekend voor de Beperking van Aansprakelijkheid in de Binnenvaart (CLNI 2012). Directeur mr Theresia Hacksteiner van de Internationale Vereniging het Rijnschepenregister (IVR) ziet de goedkeuring van het verdrag als ‘een mijlpaal voor de rechtszekerheid’.

1 / 1
Nieuw CLNI ‘mijlpaal voor de rechtszekerheid'

Nieuw CLNI ‘mijlpaal voor de rechtszekerheid'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook