Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BBU-leden spreken zich uit

ROTTERDAM

‘De leden zijn nu aan het woord. Dat is op dit moment leidend’, zegt directeur Erik van Toor van de Binnenvaart Branche Unie (BBU) in reactie op de commotie die deze week op Schuttevaer.nl ontstond naar aanleiding van de ingezonden brief ‘Einde BBU’ van oud-CBOB-bestuurslid Peter Meeusen (ms Runamara). Daarin wordt de bundeling van schippers- en bevrachtersbelangen in één organisatie Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) als breekpunt neergezet.

1 / 1
BBU-leden spreken zich uit

BBU-leden spreken zich uit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook