Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Onderwijscoördinator mist samenwerkingsmentaliteit

GORINCHEM

‘Die mentaliteit van: “Ik heb er wat voor over, ik wil er wat voor laten, dat doe ik voor jou, en ik zou willen dat je dat dan voor mij doet”. Dat mis ik in de hogere kaders van de binnenvaartorganisaties’, zei onderwijscoördinator binnenvaart Han van Roozendaal vorige week als spreker op het Economisch Forum van Weekblad Schuttevaer en de Binnenvaart BrancheUnie (BBU) in Gorinchem.

1 / 1
Han van Roozendaal

Han van Roozendaal

Bekijk de volledige videopresentatie en de sheets van Han van Roozendaal
‘Op de ene dag houdt de ene brancheorganisatie een congres en op de andere dag de andere. Ze willen nog steeds niet samenwerken en er is nog steeds geen cao. Ik ben verbaasd en verbijsterd over wat er gebeurt in de binnenvaart. Ik vind het een zwarte bladzijde in de binnenvaarthistorie.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook