Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Speech Kraaijeveld live op internet

GORINCHEM

De ‘key note speech’, waarmee voorzitter Arie Kraaijeveld van het Transitiecomité Binnenvaart vaart wil brengen in het proces naar samenwerking van de drie grote binnenvaartorganisaties, is donderdag live te volgen op internet. Kraaijeveld is één van de sprekers tijdens het Schuttevaer Economisch Forum ‘Samenwerken loont!’.

1 / 1
Schuttevaer Economisch Forum

Schuttevaer Economisch Forum

De uitzending, van 12:00 tot 13:00 uur te zien op av.streamit.eu, wordt mogelijk gemaakt door het OnderwijsCentrum Binnenvaart. Het OCB wil in de toekomst vaker gebruik maken van (streaming) video in de communicatie met varenden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • dun koord

  King had ook vijanden,ondanks dat hij de vrede predikten, allen zijn idee was nobeler dan van deze olifant, die maakt alles om zeep heb ik het idee.

 • jongleur

  Wat gaat er om zeep? Het is al niks al die bondjes die geen zak bereiken behalve ruzie met elkaar maken. Nee, daar winnen we de oorlog mee.

 • koorddanser

  Ik begin dat gekraai van die kraai aardig zat te worden. In plaats van onze belangen te versterken gaat straks alles om zeep.
  koorddanser

 • solist

  rustig aan Kraay. Je zelf vergelijken met Martin Luther King hoeft niet hoor.Je plannetje is ook weer niet zo spectaculair. Eén bond opheffen en alle leden overhevelen naar de andere. Al die schippers varen zo hard, die merken daar toch niks van.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook