Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis

ZWARTSLUIS

Zwartsluis staat van 17 tot en met 19 mei volledig in het teken van de Nationale Sleepbootdagen. Het evenement wordt voor de elfde keer gehouden in Zwartsluis en er doen dit jaar ruim 200 sleepboten en opduwers mee. Het tweejaarlijks evenement mag zich steeds weer verheugen in de komst van vele tienduizenden belangstellenden, die mogen rekenen op een gastvrij onthaal.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook