Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vaarbewijzer: van opleiding naar beroep

ROTTERDAM

De eisen voor een bemanning in de binnenvaart zijn nogal ingewikkeld, want afhankelijk van het vaargebied, schip en de functie van het schip. Om daar wegwijs in te raken hebben Bureau Voorlichting Binnenvaart en Onderwijs Centrum Binnenvaart de website Vaarbewijzer.nl gemaakt.

1 / 1
Vaarbewijzer: van opleiding naar beroep

Vaarbewijzer: van opleiding naar beroep

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Jaap van Goor (Vaarwijzer)

  Leuke website, alleen jammer dat er fouten in staan. Zo is de overgangsregeling voor het Groot Pleziervaartbewijs al bijna 6 maanden geleden afgelopen! Ik weet dus niet of de rest van de informatie foutloos is?

 • M.

  er wordt geen woord gerept over rijnpatenten en dergelijke.. klopt niet helemaal lijkt mij..

 • Liam

  Mis alleen de keuze ‘kruiplijn coaster’ en de daarvoor benodigde papieren…

 • Arie

  de link http://www.vaarbewijzer.nl gaat naar de outlook web acces, dat lijkt me niet de bedoeling

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook