Reddingvest- en relingplicht voor binnenvaart

Nieuwe binnenvaartschepen moeten met ingang van 1 december 90 centimeter hoge beschermende relingen langs de gangboorden hebben. Op alle andere binnenvaartschepen moeten bemanningsleden aan dek een reddingsvest dragen. De door de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) ingevoerde maatregelen moeten het aantal verdrinkingsgevallen in de binnenvaart verminderen.

Reling voor nieuwbouw, reddingsvest voor
andere schepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Reddingvest- en relingplicht voor binnenvaart | Schuttevaer.nl

Reddingvest- en relingplicht voor binnenvaart

Nieuwe binnenvaartschepen moeten met ingang van 1 december 90 centimeter hoge beschermende relingen langs de gangboorden hebben. Op alle andere binnenvaartschepen moeten bemanningsleden aan dek een reddingsvest dragen. De door de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) ingevoerde maatregelen moeten het aantal verdrinkingsgevallen in de binnenvaart verminderen.

Reling voor nieuwbouw, reddingsvest voor
andere schepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer