Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

De bredere kijk van havenmeester Kee

AMSTERDAM

Havenmeester Astrid Kee van Amsterdam maakte deze week plaats voor Janine van Oosten (59), sinds december 2008 hoofd verkeersleiding van Haven Amsterdam en de tweede vrouwelijke havenmeester in successie. Van Oosten volgt Kee op als hoofd Nautische Sector van Haven Amsterdam, havenmeester en directeur van het Centraal Nautisch Beheer. Astrid Kee bouwde vanaf 2005 mee aan de bestuurlijke balans in de havenregio langs het Noordzeekanaal. ‘Je kunt maar beter goede buren zijn’, zegt ze in haar afscheidsinterview.

1 / 1
De bredere kijk van havenmeester Kee

De bredere kijk van havenmeester Kee

Door Dirk van der Meulen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook