Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bestevaer-landdag groot succes

ARNHEM

De 41e Bestevaer-landdag is woensdag 17 juni met 399 deelnemers een groot succes geworden. De oud-schippers en -schipsters kwamen met bussen uit alle hoeken van het land, van Delfzijl tot Terneuzen en Maastricht, naar Arnhem, waar werd ingescheept op het mps Eureka V van rederij Scheers uit Deventer.

1 / 1
Bestevaer-landdag met 399 deelnemers groot succes

Bestevaer-landdag met 399 deelnemers groot succes

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Koby Bosman

    voor de 1ste keer mee met de Bestevaer-Landdag en het was een geweldige dag alles goed verzorgd ,fantastische weer en heel veel bij geklets hopelijk volgend jaar weer van de party,pluim voor de mensen die dit allemaal organiseren
    Koby & Herman Bosman

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook