Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Binnenvaartsoos barst gelijk uit voegen

ZWIJNDRECHT

Alle verwachtingen voor de eerste Binnenvaartsoos in Zwijndrecht werden vorige week dinsdag overtroffen. Het Julia-internaat werd overspoeld door circa honderd gasten. De initiatiefnemers hadden in optimistische buien gerekend op maximaal veertig mensen. Nu moesten er stoelen en tafels bij.

1 / 2
Binnenvaartsoos barst gelijk uit voegen (2)

Binnenvaartsoos barst gelijk uit voegen (2)

Getuige de reacties hadden er nog meer bezoekers kunnen zijn. Sommige heren waren er door moeders op uitgestuurd. ‘Ga jij eerst maar eens poolshoogte nemen, want er zullen wel alleen mannen zijn.’ Maar er waren juist veel echtparen. In de hal belde een dame nog snel haar man: ‘Je moet echt komen, het is leuk.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Ina Feenstra vrijwilligster van de soos

  Inmiddels heeft de Binnenvaartsoos een website op Google. U typt “Binnenvaartsoos Zwijndrecht” en u bent er.Het begint met ‘Welkom”.

 • Wim Smits.

  Het was weer een gezellige middag in de schipperssoos in Zwijndrecht.De oud -varende blijven gelukkig terug komen .Er waren heden 102 aanwezigen en zo te zien hadden ze het allemaal naar de zin.Wim Smits voorheen Daniélle-S.

 • Wim Smits.

  Wij zijn twee maal bij de schipperssoos in Zwijndrecht geweest .Het was erg leuk om oud varende te ontmoeten ,ook dank aan de vrijwilligers .Tot de volgende soos.Wim en Ageeth Smits Voorheen m.s Danielle-S.

 • Kees Bosman

  Wat een goed idee
  om zoiets te doen.
  Weer samen praten
  over toen,hoe alles
  anders was.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook