Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Onze vloot was niet klaar voor de toekomst’ (video)

HEPPE

‘Aardig is, als het goed loopt, dat je dan nog even naar het milieu kijkt’, blikt Jan de Vries terug op zijn werkzame leven ten dienste van de binnenvaart. Dat begon in de jaren zeventig met schippersacties voor het behoud van de Evenredige Vrachtverdeling (EV) en eindigde onlangs bij de Stichting Afvalstoffen & Vaardocumenten Binnenvaart (SAB). Hij heeft zijn vrolijke kijk op het leven en de binnenvaart behouden, oogt voldaan maar is toch bezorgd over de ongebreidelde nieuwbouw. ‘Er is geen middel om nog iets tegen overcapaciteit te doen.’

1 / 2
‘Onze vloot was niet klaar voor de toekomst'

‘Onze vloot was niet klaar voor de toekomst'

‘Het gaat om de markt’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook