Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werven en reders richten zich op verdere digitalisering

AMSTERDAM

Grote Europese scheepsbouwers en containerrederijen hebben kort na elkaar een digitale samenwerking aangekondigd. Bij de werven gaat het om Damen, Meyer, Fincantieri en Lürssen, bij de reders om MSC, Maersk, Hapag-Lloyd en Ocean Network Express.

1 / 1
Werven en reders richten zich op verdere digitalisering

Werven en reders richten zich op verdere digitalisering

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook