Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

GPS kan op 7 april in de war raken

GRONINGEN

Het Agentschap Telecom in Groningen waarschuwt gebruikers van GPS-apparatuur voor mogelijke problemen op 7 april. De Amerikaanse overheid die het systeem beheert reset in de nacht van 6 op 7 april het tijdsysteem dat door de satellieten wordt meegezonden. Dat kan onvoorziene gevolgen hebben voor de GPS in de auto, maar ook voor systemen aan boord zoals ECDIS en AIS.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook