Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Telematica Award 2018 voor Bargelink.com

NIJMEGEN

Axel Goetze-Rohen, directeur-eigenaar van de online vrachtmarktplaats Bargelink.com, heeft de tiende Binnenvaart Telematica Award gewonnen. De jaarlijkse onderscheiding werd hem vrijdag 28 december op de Telematicadag in Nijmegen uitgereikt door interim-voorzitter Annette Augustijn van Stichting Bureau Telematica Binnenvaart.

1 / 1
Telematica Award voor Bargelink.com

Telematica Award voor Bargelink.com

‘De Binnenvaart Telematica Award onderstreept een meer dan bijzondere bijdrage die door een persoon of bedrijf is geleverd aan de ontwikkeling, het gebruik en de acceptatie van telematica in de binnenvaart’, meldt de jury. ‘De ontvanger kan worden getypeerd als visionair, richtinggevend en innovatief.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook