Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Telematica Award 2018 voor Bargelink.com

NIJMEGEN

Axel Goetze-Rohen, directeur-eigenaar van de online vrachtmarktplaats Bargelink.com, heeft de tiende Binnenvaart Telematica Award gewonnen. De jaarlijkse onderscheiding werd hem vrijdag 28 december op de Telematicadag in Nijmegen uitgereikt door interim-voorzitter Annette Augustijn van Stichting Bureau Telematica Binnenvaart.

1 / 1
Telematica Award voor Bargelink.com

Telematica Award voor Bargelink.com

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook