Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ContainerPlanner naar Zuid-Amerika

Nijmegen

Het stuwprogramma ContainerPlanner van Autena Marine uit Nijmegen wordt binnenkort geïnstalleerd op het grootste binnenvaartcontainerschip ter wereld: de Nautic Twin. Het schip gaat vanuit de kusthavens van Montevideo in Uruquay en het Argentijnse Buenos Aires containers vervoeren naar Asunción in Paraquay.

1 / 2
ContainerPlanner naar Zuid-Amerika

ContainerPlanner naar Zuid-Amerika

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook