Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Chartworx met Ecdis de markt op

DEN HELDER

De certificatie van een eigen Ecdis is in de afrondende fase en sinds 2013 is met steun van grootaandeelhouder Periskal ook de software van de bekende producten Quodfish, TheMAP en TRAX geheel vernieuwd, zegt algemeen directeur Irene Beerepoot van Chartworx Marine Software in Den Helder. Dit alles heeft geresulteerd in een reeks van noviteiten op het gebied van elektronische kaartsystemen voor SOLAS-schepen, de visserij en pleziervaart.

1 / 1
Chartworx met Ecdis de markt op

Chartworx met Ecdis de markt op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook