Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Gebruik AIS door derden is misbruik’

ROTTERDAM [update]

De Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) heeft bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) melding gemaakt van vermeend misbruik van gegevens verzonden via het Automatic Identification System (AIS) door derden.

1 / 1
AIS bij Gorinchem

AIS bij Gorinchem

ASV doet formeel beklag bij College Bescherming Persoonsgegevens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • J.C Hagens

  Het is niet normaal, sinds wanneer heeft een kleine partij als Gorcum Actief zo een grote zeggenschap, en laten veel gemeenteraadsleden en andere partijen zich meeslepen.
  Ik noem dit pure discriminatie, andere mensen de toegang ontzeggen, wat steekt hier achter?
  Rijkswaterstaat maak alstublieft een nieuwe haven in Werkendam, daar is wel plaats bijv. waar de zandhandel weg is, daar zijn we welkom en worden we niet als tweederangsburgers aangekeken.
  Gorcum Actief die de hetze tegen de binnenvaartschippers is begonnen beseft u wel dat schippers boodschappen doen en uit eten gaan.
  Heeft u wel eens aan Jan met de pet gevraagd of u zich over die paar schepen zo druk moet maken, of
  wilt u bekend worden over de rug van anderen.
  Nederland moet is al die stomme inspraakregeltjes schrappen, we mogen 14 uur varen en daarna 8 uur rusten, moeten wij dat op de rivier voor anker doen, en wat als er een dokter nodig is, of nog erger.
  Ik heb een beter idee Gorcum Actief WEG ERMEE, gaat u maar werken dan heeft u geen tijd voor deze flauwekul.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook