Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Containerrederij APL wint Port Community Award 2010

ROTTERDAM

APL Netherlands heeft donderdag 31 maart de Port Community Award 2010 in de wacht gesleept. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de RDM Campus in Rotterdam kreeg de containerrederij de felbegeerde haventrofee uitgereikt door Jeannette Baljeu, wethouder Haven, Verkeer en Regionale Economie van de gemeente Rotterdam en Dertje Meijer, Directeur Haven Amsterdam.

1 / 1
Port Community Award

Port Community Award

De Port Community Award wordt jaarlijks toegekend aan het bedrijf dat zich het meest onderscheidt in zijn informatie-uitwisseling via het Port Community System, de digitale infrastructuur van de havens van Rotterdam en Amsterdam.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook