Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Abato bouwt Weichai Euro 6-motor om

DEN BOSCH

Lang was onzeker of de Chinese motorenfabrikant Weichai Power met een Stage V-motor voor de Europese binnenvaart zou komen. Maar intussen wordt in de werkplaats van Abato Motoren in Den Bosch een Weichai Euro 6 truckmotor geschikt gemaakt.

1 / 1
Abato verwacht rond de zomer de certificering van de WP7 Stage V-motor van 300 pk rond te hebben. (Foto’s Erik van Huizen)

Abato verwacht rond de zomer de certificering van de WP7 Stage V-motor van 300 pk rond te hebben. (Foto’s Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook