Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Als het werkt: WD-40 kraken

Kruipolie is overal goed voor, met name om vastgekitte bouten weer gangbaar te maken. Maar kruipolie kan ook een roestwerend product zijn en is natuurlijk ook een smeermiddel. Maar dat kruipolie waterverdringend werkt, is minder bekend. Toch werd de beroemde kruipolie WD-40 juist als waterverdringend middel ontworpen en niet vanwege de andere eigenschappen.

1 / 1
WD-40 kreeg, mede door de geheimzinnigheid waarmee de exacte samenstelling was omgeven, een soort sterrenstatus onder de kruipolies.

WD-40 kreeg, mede door de geheimzinnigheid waarmee de exacte samenstelling was omgeven, een soort sterrenstatus onder de kruipolies.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook