Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Als het werkt: Stralingsarm ijzer

ROTTERDAM

In november 2016 kwam het schokkende nieuws boven water dat de drie Nederlandse oorlogsschepen die in de Tweede Wereldoorlog tot zinken waren gebracht tijdens de slag in de Javazee, van de zeebodem waren verdwenen. De Hr.Ms. Kortenaer was gedeeltelijk en de Hr.Ms. Java en het vlaggenschip Hr.Ms. De Ruyter waren in z’n geheel onvindbaar. Al gauw werd gedacht aan koperdiefstal, maar dat klopt niet. Waarom een heel schip opvissen als je alleen het koper wilt hebben?

1 / 2
JBO ALS HET WERKT Stralingsarm ijzer 01

JBO ALS HET WERKT Stralingsarm ijzer 01

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook