Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

SeaBubbles nu leverbaar in Nederland en België

AMSTERDAM

De Franse onderneming SeaBubbles heeft met de Nederlandse ondernemers Minze Walvius en Maurice van der Meché een contract ondertekend voor de exclusieve verkoop van het innovatieve watertaxi-concept in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Dubai.

1 / 1
Een vijfpersoons Bubble op de Seine in Parijs. Er komen ook grotere en snellere versies aan. (Foto SeaBubbles)

Een vijfpersoons Bubble op de Seine in Parijs. Er komen ook grotere en snellere versies aan. (Foto SeaBubbles)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook