Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

#MAG19: KNVTS Schip van het Jaar 2019

Rijswijk

De jury van de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar 2019 heeft uit vijf aanmeldingen een drietal schepen genomineerd voor Nederlands meest prestigieuze maritieme prijs. De prijs wordt voor de 22ste maal uitgereikt.

1 / 3
DC Orisant, Royal IHC. (Foto Maritime Awards Gala)

DC Orisant, Royal IHC. (Foto Maritime Awards Gala)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook