Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

#MAG19: Beleef de maritieme sector

Rijswijk

November is traditioneel de maand waarin Nederland Maritiem Land (NML) de Maritime Week organiseert. Onder de paraplu van dit jaarlijks terugkerende evenement worden zo veel mogelijk facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers gezet. Met als doel kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft, staan er van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 november maar liefst 25 events op het programma.

1 / 2
De winnaars van de vijf Maritime Awards in 2018. Wie staan er deze keer op het podium? (Foto Maritime Awards Gala)

De winnaars van de vijf Maritime Awards in 2018. Wie staan er deze keer op het podium? (Foto Maritime Awards Gala)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Het is allemaal geweldig, volgens mij is Nederland groot geworden door je handen uit je mouwen te steken en niet met een vlinderdas op de foto, dan kunnen ze zich beter aansluiten bij dit huidige Kabinet veel praats en weinig doen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook