Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Conditiemeting via spoelpoort verlengt standtijd zuigerveren

AMSTERDAM

Het vernieuwen van de zuigerveren gebeurt bij tweetaktmotoren al jaren op door de fabrikant voorgeschreven standtijden. Vrijwel altijd voldoen de oude zuigerveren dan nog ruimschoots aan de specificaties. Omdat de zuigers al zijn getrokken worden ze dan toch vervangen.

1 / 2
Het trekken van een zuiger van een 2-takt kruiskopmotor. (Foto Peter Lensen)

Het trekken van een zuiger van een 2-takt kruiskopmotor. (Foto Peter Lensen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook