Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Acta Centaurus gaat elektrisch varen

DEN HELDER

Naast haar dieselelektrische voortstuwing kan het pas opgeleverde walk-to-work/offshoreconstructievaartuig Acta Centaurus eind dit jaar ook geheel elektrisch varen. Hiervoor gaat Wärtsilä een hybride voortstuwingssysteem installeren aan boord van dit multifunctionele werkschip van Acta Marine uit Den Helder.

1 / 1
Wärtsilä gaat de Acta Centaurus van een elektrisch voortstuwingssysteem voorzien. (Foto Acta Marine)

Wärtsilä gaat de Acta Centaurus van een elektrisch voortstuwingssysteem voorzien. (Foto Acta Marine)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook