Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brons Motorenmuseum blijft hopen op Noordborg

FARMSUM

Het sinds 2016 dakloze Brons Motorenmuseum, laatstelijk gevestigd in Appingedam, heeft in betrekkelijke stilte gewerkt aan een ambitieus plan om de kustvaarder Noordborg vanuit Ridderkerk naar Delfzijl te halen. Begin juli werd door eigenaar Dick van der Kamp Shipsales nog geprobeerd de Noordborg via een veiling te verkopen maar de minimumprijs werd niet gehaald en er volgde geen gunning. 

1 / 1
Mede via een crowdfunding wil de Stichting MS Noordborg de gelijknamige coaster naar deze locatie aan het Oude Eemskanaal in Farmsum halen en er ook ruimte bieden aan het nu nog dakloze Bronsmotorenmuseum. (Foto Henk Zuur)

Mede via een crowdfunding wil de Stichting MS Noordborg de gelijknamige coaster naar deze locatie aan het Oude Eemskanaal in Farmsum halen en er ook ruimte bieden aan het nu nog dakloze Bronsmotorenmuseum. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook