Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sendo Liner genomineerd voor Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar  2019

ROTTERDAM

Binnenvaartschip Sendo Liner is één van de drie genomineerden voor de Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar 2019. De winnaar wordt 4 november bekend gemaakt tijdens het jaarlijks Maritime Awards Gala.

1 / 2
De accukamer in de Sendo Liner. (Foto Concordia Damen)

De accukamer in de Sendo Liner. (Foto Concordia Damen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • G.M. Noldes

  Quot:
  ‘De ervaring leert dat de presentaties door de genomineerde bedrijven een doorslaggevende rol kunnen spelen in het uiteindelijke jurybesluit.’

  Eigenlijk is het dus gewoon een “reclame Award” en van nul en gene waarde. Net als de Nobelprijs en/of een eredocteraat van een universiteit.

  Als een A. Gore (Die man zijn naam moet je in de Nederlandse betekenis lezen) de Nobelprijs voor de vrede krijgt omdat hij de Co2 leugen goed kan vermarkten, Hij heeft er maar een kleine 300 miljoen aan verdiend, dan is heel dat Nobel zooitje geen knip voor de neus meer waard.

  Dan heb je nog dat Zweedse huppelkutje (Greta), dat geestelijk niet helemaal in orde is en schandelijk geexploiteerd word door haar ouders die krijgt een eredocteraat aan een Waalse universiteit, als ik me niet vergis die van Mons. Ze spijbelt al meer dan een jaar.
  Dat kind “ziet” Co2 met het blote oog. Normaal word je dan afgevoerd in een dwangbuis, maar onder de klimaat parapluie kan en mag je de hele wereld belazeren, bestelen en voorliegen.
  Dat kind zal op een vliegveld of in een kas geen hand voor ogen meer zien denk ik dan.

  En tot eind vorig jaar schermde ze allemaal met de rapporten van het IPCC, maar sinds die in januari 2019 (in een summary for policymakers) openbaar gemaakt hebben dat antropogene Co2 NIET de oorzaak kan zijn van klimaat verandering hoor ik ze niet meer over het IPCC.

  G.M. Noldes

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook