Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motorenquiz 2019: Topspelers terug in de wedstrijd

Deventer

Zoals FC Twente na één jaar terugkeert in de eredivisie, zo zijn ook de beroemde topspelers van Schuttevaer Motorenquiz weer terug in de wedstrijd. En dat bij een recordaantal deelnemers. Voor het eerst was de quiz online te spelen, waardoor het aantal deelnemers steeg tot ruim boven de 300. Twee staken er echter opnieuw met kop en schouders bovenuit met foutloze inzendingen: Erik Schumacher en Wim Mendelts.

1 / 2
Schuttevaer Motorenquiz 2019

Schuttevaer Motorenquiz 2019

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook