Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste elektrische vrijevalreddingboot voor offshoreplatform

AALSMEER

Na een aantal jaren van onderzoek en ontwikkeling is Verhoef Aluminium Scheepsbouw Industrie uit Aalsmeer erin geslaagd om als eerste ter wereld een vrijevalreddingboot op de markt te brengen met een geheel elektrisch voortstuwingssysteem.

1 / 1
Eerste elektrische vrijevalreddingboot voor offshoreplatform

Eerste elektrische vrijevalreddingboot voor offshoreplatform

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook