Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NRF levert beunkoelers voor robotschip Yara Birkeland

MILL

Beunkoelerfabrikant NRF in het Brabantse Mill levert acht beunkoelers van het onderbouwtype met DNV-klasse voor ‘s werelds eerste autonome schip wat volledig emissieloos vaart, de Yara Birkeland. Dit schip is momenteel in aanbouw op de Noorse werf Vard.

1 / 1
NRF levert beunkoelers robotschip Yara Birkeland

NRF levert beunkoelers robotschip Yara Birkeland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook