Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: MAN Diesel & Turbo wordt MAN Energy Solutions

Schiedam

MAN Diesel & Turbo heet sinds kort MAN Energy Solutions. ‘Die naam dekt onze activiteiten beter’, zegt verkoopdirecteur Egbert Sprokkereef van MAN Energy Solutions Netherlands uit Schiedam ‘We zijn op voortstuwings- en energiegebied veel breder geworden.’

1 / 1
MAN Diesel & Turbo wordt MAN Energy Solutions

MAN Diesel & Turbo wordt MAN Energy Solutions

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook